اعتمادی عضو اتاق بازرگانی با اشاره به سهم ۵۵ درصدی صنعت پتروشیمی از صادرات کشور، گفت: حدود ۶۵ درصد از تجهیزات و قطعات در داخل کشور تولید می شود که امیدوارم که در ۵ سال آینده این رقم به ۱۰۰ درصد برسد.
افزایش قیمت محصولات پتروشیمی به دنبال افزایش قیمت نفت اتفاق افتاد. حال مقامات عربستانی می گویند قیمت فراورده های پتروشیمی تا انتهای سال بعد کاهش نخواهد یافت.
رئیس جمهور تأمین ۷۰ درصدی تجهیزات صنایع نفت، پتروشیمی و گاز مورد نیاز توسط متخصصان و شرکتهای ایرانی در داخل کشور را مایه خوشحالی و امیدوارکننده دانست و در عین حال گفت که نباید به این نقطه اکتفا شود.
رئیس دفتر توسعه صنایع پاییندستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر اولویت تأمین نیاز داخل به محصولات پتروشیمی تأکید کرد و گفت: تا نیاز داخل تأمین نشود صادرات محصولات موضوعیت ندارد.
رایزن اقتصادی سفارت ایران در ازبکستان، گفت: کالاهای ایرانی ما در حوزه پتروشیمی مزیت دارد وخوشبختانه یکی از اقلام عمده صادراتی به بازار ازبکستان همین محصولات پتروشیمی هستند.
در شرایط کنونی بخشی از تجهیزات صنعت نفت مستهلک شده و نیازمند بازسازی و نوسازی هستند، امری که طبق گفته های وزیر پیشین به ۱۰ میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد، به تازگی اما قدم هایی برای این مهم برداشته شده که بر اساس آن حدود ۷۰۰ میلیون دلار برای بازسازی تأسیسات نفتی و گازی اختصاص داده شده است.
به تازگی مسوولان درباره وصول مطالبات نفتی خبرهای خوشی را اعلام کردند که بر اساس آن تاکنون کل درآمد حاصل از فروش نفت، میعانات گازی و محصولات پتروشیمی وصول شده است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در دیدار با سفیر کشور قرقیزستان، اعلام کرد: ایران از امنیت کامل برای سرمایهگذاران در صنعت پتروشیمی برخوردار است و هیچ گونه محدودیتی برای همکاری و مشارکتهای خارجی نداریم.
مدیرعامل یک شرکت خصوصی از صربستان در نمایشگاه ایران پلاست گفت: به دلیل وجود علاقمندیهای مشترک بین ایران و صربستان، امکان توسعه صادرات برای محصولات پتروشیمی بسیار فراهم است.
سفیر سریلانکا در ایران حجم تولید محصولات تخصصی و نهایی صنعت پتروشیمی ایران را شگفتانگیز خواند و گفت: میتوانیم جایگاه ویژهای برای همکاری در این عرصه بین دو کشور تعریف کنیم.
مدیر تجارت بینالملل شرکت PGG برزیل با بیان اینکه با همکاری دولت برزیل در تلاشیم روابط خوبی با شرکتهای ایرانی برقرار کنیم، گفت: ایران یکی از عرضهکنندگان خوب محصولات پتروشیمی در جهان به شمار میرود و ما برای تأمین نیاز خود به این مواد، به ایران آمدهایم.
مدیر عامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی تاکید کرد؛ طبق برنامهریزیهای صورت گرفته از گذشته و بازنگری های انجام شده تا پایان برنامه هشتم به ظرفیت تولید ۲۰۰ میلیون تن در محصولات پتروشیمی خواهیم رسید.
مدیر کل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت طی نامهای به دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران بندهای 6 و 8 صورتجلسه اخیر کارگروه مدیریت بازار کالاهای پایه را که مربوط به عرضه کامل محصولات پتروشیمی در خصوص کالاهایی که سقف خرید بهینیاب آنها برداشته شده و همچنین عرضه DOP از سوی خریداران «دی اتیلن هگزانول» در بورس کالا است، ابلاغ کرد.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمعهای پتروشیمی در 6 ماه نخست امسال 32.8 میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی را تولید و پس از رفع نیاز داخل به بازارهای جهانی عرضه کردند.
قرنطینهای که به دلیل همهگیری کووید نوزده بر جهان تحمیل شد، تأثیر بیسابقهای در صنعت پتروشیمی جهانی گذاشته است. با این وجود بازارهای کلیدی پتروشیمی در آسیا پس از ایجاد اختلال در تولید ایالات متحده به دلیل طوفان زمستانی و فعالیت زیاد در چین ، به رکوردهایی رسیدهاند که ناشی از افزایش شدید نفت خام است.